Návrhy a realizace interiérů

Na základě Vašich požadavků a možností prostoru, Vám vytvořím originální návrh bytového i komerčního interiéru, na který navazuje jeho realizace.

  Úvod / Návrhy interiérů

Návrhy a realizace interiérů od bytového designéra se zkušenostmi více jak 23 let

Již více jak 23 let se zabývám návrhy interiérů a díky mým zkušenostem, odbornosti a kreativnímu myšlení Vám rád pomůžu přenést Vaše představy a sny o bydlení nejprve do reálné 3D vizualizace. Díky tomu Vám návrhy interiérů pomohou vstoupit do Vašeho budoucího světa, který bude po realizaci ještě příjemnější a krásnější.

Bytové interiéry

Komerční interiéry

Kanceláře
Restaurace
Recepce

01

Návrhy interiérů od bytového architekta Vám pomohou vytvořit příjemné prostředí.

02

Návrhy interiérů s atraktivním designem by měly splňovat Vaše požadavky.

03

Návrhy interiérů přizpůsobuji vhodnému stylu a Vašim představám.

04

Návrhy interiérů poukazují na důležitost detailu.

Potřebujete poradit s návrhy interiérů svého bytu nebo kanceláře?

Jako interiérový designér Vám zpracuji originální návrhy interiérů Vašeho bytu dle Vašich potřeb a podle nejmodernějších trendů. Pokusím se porozumět Vaší představě a společně s Vámi vytvořím návrhy interiérů daného prostoru s atraktivním designem, tak aby jste se v něm cítili dobře. Příjemné prostředí domova navozuje pocit klidu, pohody a bezpečí. Domov by měl být místo, které je nezaměnitelné s jinými místy. Mé návrhy interiérů by měly splňovat hlavně požadavky zadavatele projektu a současně vzít v potaz všechny funkce kladené na bydlení. Návrhy interiérů by měly využít co nejlépe prostor, který je v daném bytě či budově k dispozici. Navrhnu Vám účelné dispoziční řešení Vašeho interiéru a doporučím další vybavení interiéru nábytkem a doplňky, které Vám zpříjemní Váš domov. Služby bytového architekta Vám zpříjemní Vaše rozhodování o prostorovém uspořádání interiéru Vašeho nového domova. Mé 3D barevné návrhy interiérů nabízí nevšední a jedinečné řešení designu s prvky nejmodernějších světových trendů. Snažím se vytvořit Návrhy interiérů, které vzbuzují vášeň, jsou jedinečné ale také praktické, s přáním svých klientů do posledního detailu. Nabízím kvalitní barevné návrhy interiérů v moderním stylu za ceny, které si může dovolit každý.

Návrhy interiérů s citem pro detail a funkčnost

Služby Bytového návrháře Vám zpříjemní Vaše rozhodování o prostorovém uspořádání interiéru Vašeho domova. Mé návrhy interiéru nabízí nevšední řešení bytového designu s prvky nejmodernějších trendů. Snažím se vytvořit interiér, který vzbuzuje vášeň, je jedinečný ale také praktický. Návrhář interiérů je profesionál, který má schopnost obydlet prázdný prostor tak, aby reprezentoval Váš subjektivní názor na životní styl, rodinný život, vaše zájmy a odpočinek. Pro naplnění tohoto svého úkolu potřebuje designér Vaši plnou důvěru, otevřenost a úzkou spolupráci.

Návrhy interiérů zpracovávám a řeším po celé republice, a to hlavně v okolí Brna, Prahy a Ostravy. Přijedu za Vámi, poslechnu si Vaše představy o interiéru a pokusím se v návrhu vše skloubit v jeden příjemný celek, ve kterém se budete cítit skvěle.

Jak postupuji při návrhu interiéru

01

Kalkulace

Zpracování nezávazné kalkulace na návrh interiéru.

02

Konzultace

Konzultace s klientem přes email, nebo osobní schůzkou – potřeby a představy zákazníka o interiéru.

03

Příprava

Zaslání podkladů, popřípadě zaměření na místě.

04

Návrh

Zpracování návrhu ve 2D a 3D vizualizace v daném termínu a zaslání na email.

05

Dokončení

Připomínkování, dořešení návrhů dle představ zákazníka a případná realizace.

Podívejte se na některé z mých realizací interiérů

Vytvořené návrhy interiérů a realizací, které vám slouží nejen jako ukázka mé práce jako bytového designéra, ale také mohou sloužit jako inspirace pro řešení vašeho interiéru.

Návrh a realizace kuchyně

Návrh a realizace kuchyně

  Úvod / Realizace / Návrh a realizace kuchyněNávrh a realizace kuchyněNávrh a realizace moderní kuchyně v barevné kombinaci šedá a přírodní dřevo.Jak postupuji při návrhu interiéru01KalkulaceZpracování nezávazné kalkulace na návrh interiéru.02KonzultaceKonzultace s...

číst více
Návrh a realizace dětského pokoje

Návrh a realizace dětského pokoje

  Úvod / Realizace / Návrh a realizace dětského pokojeNávrh a realizace dětského pokojeNávrh a realizace dětského pokoje laděný do světlých a přírodních tónů.Jak postupuji při návrhu interiéru01KalkulaceZpracování nezávazné kalkulace na návrh...

číst více
Návrh a realizace obývacího pokoje

Návrh a realizace obývacího pokoje

  Úvod / Realizace / Návrh a realizace obývacího pokojeNávrh a realizace obývacího pokojeNávrh a realizace moderního obývacího pokoje v barevné kombinaci šedo-modrá a přírodní dřevo.Jak postupuji při návrhu interiéru01KalkulaceZpracování nezávazné kalkulace na návrh...

číst více