Návrhy a realizace kuchyní

Jako bytový designer Vám zpracuji profesionální návrhy kuchyní dle Vašich potřeb a podle nejmodernějších trendů, na které navazuje jejich realizace.

Návrhy kuchyní od bytového designéra se zkušenostmi více jak 23 let

Návrhy kuchyní se snažím řešit podle základních konstrukčních pravidel, které v sobě sjednocují funkčnost, účelovost, design prostoru a pomocí důležitých detailů vytváří celkový dojem.

01

Návrhy kuchyní Vám pomůžou upozornit na možná rizika, kterých byste si bez návrhu kuchyní nevšimli a doporučí Vám správné možnosti řešení, tak aby jste se ve své kuchyni cítili pohodlně a bezpečně.

02

Mnou vytvořené návrhy kuchyní Vám pomohu zrealizovat díky dlouholetým zkušenostem přesně podle návrhu. Naši truhláři se vší přesností převedou návrh do reálné podoby.

03

Návrhy kuchyní vyhotovuji na základě okótovaného půdorysu, ve kterém bude uvedena výška pracovní desky, vzdálenosti k vývodům vody, elektřiny a plynu.

Vytvořím návrh pro atraktivní a funkční kuchyň

Kuchyně je tím nejdůležitějším místem každého domova. Kuchyně není jen místo přípravy našeho oblíbeného jídla. Je to místo, kde se setkáváme s naší rodinou, s našimi nejbližšími. Je to místo, kde trávíme spoustu času, který si chceme užít co nejpříjemněji. Kuchyně vyjadřuje osobnost svého majitele. Každý máme o své ideální kuchyni jiné představy. Vždy ale chceme získat to nejlepší.

Jak postupuji při návrhu kuchyně

01

Kalkulace

Zpracování nezávazné kalkulace na návrh interiéru.

02

Konzultace

Konzultace s klientem přes email, nebo osobní schůzkou – potřeby a představy zákazníka o interiéru.

03

Příprava

Zaslání podkladů, popřípadě zaměření na místě.

04

Návrh

Zpracování návrhu ve 2D a 3D vizualizace v daném termínu a zaslání na email.

05

Dokončení

Připomínkování, dořešení návrhů dle představ zákazníka a případná realizace.

Podívejte se na vytvořené návrhy kuchyní

Vytvořené návrhy kuchyní, které vám slouží nejen jako ukázka mé práce jako bytového designéra, ale také mohou sloužit jako inspirace pro řešení vašeho interiéru.

Líbí se Vám vytvořené 3D návrhy kuchyní? Neváhejte mě kontaktovat.

Potřebujete vytvořit návrh kuchyně od bytového designéra? Pak mě neváhejte kontaktovat s informacemi o Vašem interiéru. Pro kontaktování využijte telefon, e-mail nebo poptávkový formulář.